La Făgăraș se distrug drumurile reabilitate și se fură materiale de construcții

Primăria Municipiului Făgăraș a primit mai multe sesizări de la locuitorii de pe strada Titu Perția cu privire la faptul că lucrările de reabilitare abia începute sunt distruse din cauza nepăsării concitadinilor.

„În urma vizionării imaginilor înregistrate de camerele de supraveghere, am constatat că șoferul unui taximetru a ignorat jaloanele și a trecut efectiv peste ele, urcând cu autovehiculul pe asfaltul așternut cu câteva minute înainte.

De asemenea, în urma deplasării în teren, colegii noștri au constatat că un segment din noul trotuar a fost deteriorat grav după ce un utilaj greu a trecut peste el pentru a ajunge la un imobil aflat în construcție, al cărui proprietar nu a luat măsuri preventive.
Mai mult, constructorii ne-au informat că de pe șantierele din oraș se sustrag în continuare materiale de construcții și vor sesiza instituțiile competente pentru a recupera pagubele.
Poliția Locală a fost deja sesizată și urmează să fie luate măsurile care se impun în astfel de cazuri, însă ne dorim să evităm situațiile de acest fel. Suntem o comunitate mică și suntem convinși că ne putem respecta unii pe ceilalți. De bunurile de pe domeniul public trebuie să beneficiem toți și, în limita posibilităților, să le protejăm.” s-a menționat într-o postare pe pagina de Facebook: Primăria Făgăraș

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: