La Expo-Conferința Meat.Milk 2021 va avea loc Consiliul Miniștrilor Agriculturii din perioada 2011-2021

În zilele de 24 și 25 mai 2021, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, va avea loc în cadru festiv cea de-a zecea ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk, organizată de agenția infoGROUP. Evenimentul este dedicat fermierilor, procesatorilor, furnizorilor de tehnologii și servicii din sectoarele de carne și lapte ale României, precum și din domeniile adiacente. Această ediție se va derula sub genericul ”Sectoarele de carne și lapte ale României la startul unei noi istorii”.

 

La Meat.Milk 2021, vor fi prezenți reprezentanți ai celor mai prestigioase companii din domeniu, investitori, manageri, conducători ai marilor lanțuri de magazine, precum și personalități din domeniul universitar-științific.

 

Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2021 se va bucura de sprijinul asociațiilor de profil, precum Romalimenta, Asociația Marilor Rețele Comerciale din România, Asociația Română a Cărnii, Asociația Producătorilor de Salam de Sibiu, Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România, Federația Crescătorilor de Bovine din România și Asociația pentru Promovarea Alimentului Românesc.

 

Totodată, Meat.Milk 2021 va beneficia de sprijinul MADR, APIA, ANSVSA, ANPC precum și al Agenției Naționale a Zonelor Montane.

 

Ziua de 24 mai va debuta cu o Ședință Generală în care companii de prestigiu își vor prezenta ultimele produse și servicii. În după-amiaza aceleiași zile, vor avea loc două dezbateri: Carne – ”De la haos la profit consolidat”; Speakeri:  Adrian Chesnoiu-Președinte al Comisiei pentru Agricultură a Camerei Deputaților, Sorin Minea-Președinte Romalimenta, Ioan Ladoși-Președinte APCPR și Adrian Balaban-Președinte al Asociației Medicilor Veterninari), și Lapte – ”Interes comun pe o piață unică sau scapă cine poate?”; Speakeri: George Scarlat-Președinte al Comisiei pentru Agricultură a Senatului, George-Aurelian Cățean-Secretar de Stat în MADR, Claudiu Frânc-Președinte Cluster.

 

Ziua de 25 mai va fi rezervată dialogului cu reprezentanții autorităților din domeniu, care au confirmat participarea la eveniment. Ședința generală va fi deschisă de dl. Nechita Adrian Oros-Ministru la Agriculturii. Vor mai susține comunicări domnii Robert Chioveanu-Președinte ANSVSA, Claudiu Dolot-Președinte ANPC și Adrian Pintea-Director General APIA.

 

Sesiunea Liber la cuvânt îi va aduce în fața participanților pe domnii Paul Anghel-Director General ANPC și Doru Valter Enache-Director General DSVSA Brașov, pentru ca, sesiunea Forum retail să îi aibă ca protagoniști pe d-nii George Bădescu-Director Executiv AMRCR și Ștefan Pădure-Președinte APAR.

 

Ultimul moment al evenimentului va fi unul de excepție. Pentru a sublinia caracterul festiv al ediției a X-a a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk, va avea loc Consiliul de Miniștri, la care au confirmat prezența toți conducătorii MADR din perioada 2011-2021: Valeriu Tabără, Dacian Cioloș, Daniel Constantin, Achim Irimescu, Petre Daea și Nechita Adrian Oros. Toți aceștia vor dialoga amical despre evoluția sectoarelor de carne și lapte din ultimii ani și despre perspectivele acestor zone de excepțională importanță pentru economia României.

 

Nu mai puțin importantă va fi secțiunea Expo, care va fi deschisă pe toată durata evenimentului. La standurile care vor fi organizate, companii de prestigiu din România și din străinătate își vor expune ultimele produse din gama premium, ultimele tehnologii și servicii destinate zonelor vizate.

 

Partenerul Media este postul de televiziune Agro TV, care va transmite live, integral, toate lucrările evenimentului.

 

Având în vedere caracterul festiv și amploarea manifestării, organizatorii Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk invită reprezentanții mass-media să fie prezenți la lucrări, având astfel ocazia de a lua contact cu personalitățile cele mai relevante din domeniu, de a lua interviuri, de a face reportașe sau de a transmite relatări, cu scopul de a-și informa cât mai prompt și mai exact publicul fiecărei instituții de presă. Accesul presei la lucrări este gratuit.

 

Evenimentul va fi organizat în conformitate cu recomandările Comitetului Național pentru Situații de Urgență. Informații suplimentare pe site-ul meat-milk.ro/conferinta. Înscrieri, la office@infogroup.ro și la telefon 021.223.25.21.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: