La ce declarații oferă politicienii, toți constructorii vor fi la Brașov în următoarea perioadă

Orașele din România vor rămâne fără constructori în următoarea perioadă pentru că toți vor veni la Brașov datorită proiectelor pe care le scot de la sertar politicienii.

Dacă ne-am lua după declarațiile făcute la fiecare 4 ani, Brașovul ar trebui să fie peste Paris, Viena sau Bruxelles. De câteva săptămâni avem de toate: spitale, săli de sport, aeroport, autostrăzi, drumuri, stadioane. Din păcate, este vorba doar de gargară electorală. Sunt aceleași proiecte de 10 ani care au fost și sunt doar pe hârtie, pentru că în realitate nu avem nimic. Nici aeroport, nici spitale, nici stadioane. Fiecare ministru care vizitează orașul vine cu tolba plină și tot aruncă tot felul de proiecte, bineînțeles, în cârdășie cu politicienii locali.

În câteva săptămâni am avut și spital regional și județean și modular, dar numai verbal. Din contră, la Brașov s-au închis spitale, iar altele au fost sau sunt reorganizate. Probabil, județul este printre puținele din țară unde directori de spitale au fost arestați pentru că au furat în perioada pandemiei, directori ajunși pe funcții prin combinații politice. De asemenea, Brașovul se numără printre județele unde pacienții bolnavi de plămâni sunt tratați în încăperi pline de igrasie, lucru recunoscut inclusiv de conducerea spitalului.

Săli de sport și stadion avem cum am avut și în 2016, pe PLIANTE. Și gara Brașov a fost preluată și reabilitată ca și în urmă cu 4 ani, tot pe hârtie. Aeroportul se construiește în ritm de melc. De 12 ani, lucrarea nu a ajuns nici la jumătate, chiar dacă, în prezent, conducătorii instituțiilor județene se pozează zilnic pe șantiere.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: