La Brașov, USR-iștii o dau deja cotită în cazul ”fără penali în funcții publice”. Ce va spune electoratul care i-a votat tocmai pentru acest lucru…

USR Brașov: ieri zmei, azi mielușei, totul pentru interesul politic, promisiunile pentru cetățeni pot fi încălcate…

USR își dă deja arama pe față. Nici nu s-au instalat la Consiliul Local sau Consiliul Județean Brașov, că deja useriști au și renunțat la tonul agresiv și acuzator îndreptat spre ”penalii” din alte partide. Dacă 4 ani au tunat și fulgerat pe rețelele de socializare și acuzau că PNL are în Consiliul Local și Județean oameni cu probleme penale și că aceștia ar trebui să plece acasă (ca să vină ei, bineînțeles), acum, brusc, s-a schimbat direcția și au luat piciorul de pe accelerație. Practic, ”penalii” nu mai sunt chiar penali, iar integritatea nu mai contează prea mult, atâta timp cât se ia în calcul varianta unei alianțe cu PNL. Interesul poartă fesul. Faptul că vor susține pe funcții oameni trimiși în judecată sau chiar condamnați, nu mai reprezintă o problemă pentru acești bravi luptători ai dreptății din USR. Nici declarațiile liderului Dan Barna nu mai reprezintă nimic pentru liderii locali ai USR. Barna a spus tranșant în repetate rânduri că nu va susține niciodată pe funcții oameni cu probleme penale. Acum, useriștii o dau la întors, că este problema PNL, de parcă nu ei fac alianță, ci alt partid. Dacă era PSD, PMP sau ALDE în această postură, ar fi curs înjurăturile pe facebook mai ceva ca apa la ploile de primăvară.

Culmea este că au mimat LUPTA cu ”PENALII” prin strângere de semnături, prin poze prin fața Primăriei Brașov. Totul, pentru votul electoral, pentru că realitatea se pare că va fi alta.

Apropo, nu mai folosiți toți din USR aceiași poezie, nu de alta, dar se simte că vine pe linie de partid, că a fost gândită pentru ca să știți ce răspundeți când vă întreabă cineva de ”principiile încălcate”.

si ca sa vedeti cat respecta useristii “principiile”…cititi mai jos ce spuneau pe 24 septembrie

Alianța USR PLUS: mesaj către cetățeni și PNL Brașov

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: