La Brașov se vede doar aglomerația din piețe, dar nu și cea din supermarketuri sau mall-uri (GALERIE FOTO)

Polițiștii au ”descins” astăzi într-o piață din Brașov unde se comercializează îmbrăcăminte second-hand. Bineînțeles, polițiștii au închis piața conform prevederilor Legii nr. 55/2020 și ale H.G. nr. 967/2020. Ei nu au nicio vină, ci legea care nu tratează în mod corect pe toți comercianții. De exemplu, în supermarketuri și mall-uri este mult mai aglomerat comparativ cu ”amărâtele” de piețe, dar, reprezentații județului nu văd acest lucru. Este clar și vizibilă o altă măsură pentru proprietarii de mall-uri, supermarketuri și alta pentru proprietarii de restaurante sau piețari. Asta este România…țara lucrului bine făcut.

”Astăzi, 05 decembrie 2020, în jurul orei 15,00, cu ocazia activităților desfășurate în sistem integrat, pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul SARS-CoV- 2, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 2 Poliție, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Locale Brașov, au constatat faptul că într-o piață amplasată pe raza municipiului Brașov, se desfășoară activități de comerț cu obiecte de îmbrăcăminte second-hand, încălcându-se în acest fel prevederile Legii nr. 55/2020 și ale H.G. nr. 967/2020.

Polițiștii au identificat și au sancționat contravențional administratorul pieței, cu amendă în valoare de 10.000 lei și au dispus încetarea tuturor activităților din acea locație”, au spus reprezentanții IPJ Brașov.

Mai jos am atasat foto din piata (sursa: IPJ) si foto din supermarket (realizate joi). Unde este mai multă lume?

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: