La Brașov se fac poze și live-uri, la Timișoara s-a dat liber la vaccinare fără programare

Timișoara este primul oraș din România unde cetățenii își pot face vaccin fără programare, doar pe bază de buletin. Dacă la Brașov șefii administrației locale își fac poze, live-uri și caută să angajeze director la RIAL pentru ”reducerea cheltuielilor”, la Timișoara, s-a organizat un maraton al vaccinării. Potrivit organizatorilor, la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara, s-au implicat sute de voluntari, asistente și studenți la medicină. Începând de vineri până duminică, în cele 30 de fluxuri de la Centrul Regional de Afaceri Timişoara se vor face vaccinări cu serul Pfizer. Cei interesați să se vaccineze cu Pfizer se pot prezenta în acest weekend la acest centru doar cu buletinul. Rapelul urmează a fi organizat peste 21 de zile, tot printr-un maraton de vaccinare.

3 comentarii la „La Brașov se fac poze și live-uri, la Timișoara s-a dat liber la vaccinare fără programare

 • 24 aprilie 2021 la 15:17
  Permalink

  La Timisoara maratonul de vaccinare nu a fost organizat de autoritatile locale ci este o initiativa a binecunoscutului medic,dr.Dorel Sandesc ,care este si seful asociatiei care reuneste medicii ATI din Romania !

  Răspunde
 • 26 aprilie 2021 la 10:55
  Permalink

  Da,asa este,in acest oras mediocru,care traieste din nostalgia gloriei anilor 70-80,cand era al doilea oras al tarii,dar in continuare cu ifosele unui oras care ar conta,dar de fapt nu prea conteaza,nu se intampla mai nimic ! 😊 ; asa cum ar trebui sa existe un proiect de tara,ar trebui sa existe si un proiect de oras ,iar pentru Brasov acesta ar trebui sa fie recastigarea locului pe care l-a avut pina in 1990 ca numar de locuitori,ca a doua putere economica dupa Bucuresti ; dar e trist ca acum ne luptam pentru locurile 5-8 cu orase ca Galati,Craiova si Constanta…

  Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: