La Brașov s-a dat startul semnăturilor pentru Dan Barna președinte

Vineri dăm startul campaniei de strângere a semnăturilor necesare pentru candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale, președintele USR, Dan Barna. Acesta va candida în tandem cu Dacian Cioloș, președintele PLUS, ca propunere pentru demnitatea de prim-ministru.

Vă invităm să fiți alături de noi mâine și în fiecare zi, timp de o lună, pentru a susține, prin semnăturile voastre, candidatul Alianței USR PLUS. De asemenea, puteți descărca formularul de semnături de pe site-ul http://www.danbarnapresedinte.ro.

La fel ca în campania pentru alegerile europarlamentare, vom fi zi de zi în stradă, pentru a vorbi cu oamenii și pentru a le arăta că avem și puterea și energia să construim alături de ei România pe care o merităm.

România trebuie să devină o țară în care să ne dorim să trăim, o țară din care tinerii să nu mai dorească să plece. Vrem să câștigăm alegerile prezidențiale, dar vrem să câștigăm și alegerile locale și pe cele parlamentare. Vrem să înnoim România. Vom clădi un stat în care nimeni să nu mai fie deasupra legii, un stat în care instituțiile să fie funcționale, în care să ocupi o poziție de responsabilitate doar pe bază de merit, nu cu pile, cunoștințe, relații. Avem nevoie să întărim statul, să recâștigăm încrederea cetățenilor și, mai ales, avem nevoie să construim o Românie și o societate care să producă bunăstare și prosperitate pentru români. Am mare încredere în cetățenii României și sunt sigur că vom merge împreună la victorie, pentru că miza reală este ca România să se schimbe”, precizează Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la președinția României.

Legea electorală prevede că este nevoie de minim 200.000 de semnături la nivel național, dar ne propunem să strângem cel puțin 300.000, pentru a ne asigura că, în urma verificărilor, vor rămâne suficiente semnături valide.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: