La Brașov ca și la Suceava. Politicienii, printre primii testați

Orașul Suceava a fost efectiv închis din cauza pandemiei de COVID-19. Sute de persoane au fost infectate, printre care și foarte multe cadre medicale. Din păcate, ies la suprafață detalii de-a dreptul sfidătoare pentru oamenii de rând. Primii care și-au făcut testul au fost politicienii, nicidecum medicii sau asistentele medicale. Unul dintre politicienii care au profitat de funcție este Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava(PNL).

Nici Brașovul nu este prea departe. Și aici, politicienii au fost printre primii care și-au făcut testul. Unul dintre ei este liberalul Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov. Pe lângă faptul că și-a făcut testul, președintele CJ a venit la o conferință de presă unde a stat în mijlocul managerilor unităților medicale din Brașov. Liberalul a declarat ”sec” că este suspect, că se va testa și va sta izolat la domiciliu. Întrebarea este, dacă a știut că este suspect, de ce a participat în continuare la conferința unde a pus în pericol sănătatea celor prezenți cu bună știință?

Jurnaliștii au întrebat la DSP cine a decis ca președintele CJ să facă testul COVID-19, dar reprezentanții de aici au refuzat să spună. Există totuși posibilitatea ca aceste detalii să le ofere procurorilor după trecerea crizei provocată de COVID-19. Cu siguranță, informațiile vor ieși la suprafață, indiferent dacă vor sau nu reprezentanții DSP.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: