La aeroportul Brașov se lucrează…cu un buldozer și o camionetă😆 (VIDEO)

Internautii brasoveni ii ironizeaza pe cei din conducerea Consiliului Judetean Brasov dupa ce au anuntat cu mare tam-tam demararea lucrarilor la Aeroportul Ghimbav-Brasov. Se pare ca pe marele santier de la aeroport lucreaza doar un buldozer si o camioneta… Cel putin asta au suprins brasovenii, cel mai probabil, cu o drona.

”Atentiune!!!! S-a dat startul lucrarilor la Aeroportul International Ghimbav.Totul este bine si conform graficului.Pana in 20-20 vom zbura de la Ghimbav,asa ne-a promis domnul Vestea, ce draq.Evident daca ne cresc aripi. Acum câteva săptămâni președintele Consiliului Județean Brașov trâmbița prin presa locala că au reînceput lucrările la aeroportul Brașov. Curioși din fire am făcut o vizită șantierului și spre surpriza noastră am văzut că se lucrează la fata locului…cu un singur buldozer si o camionetă. Doua persoane care lucrează la acest proiect măreț.

Cred că vom intra în cartea recordurilor cu numărul asta de angajați la o lucrare edilitara de asemenea amploare. Cat despre când vor termina…probabil vor ieși la pensie și nu o sa fie gata.
Promitem sa va tinem la curent periodic cu stadiul lucrarilor la “pista din câmp””, scrie un brasovean pe facebook. Acesta a postat si un filmulet cu ceea ce se intampla la aeroport. 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: