L-ați văzut? A plecat de la școală, dar nu a mai ajuns acasă

UPDATE!

În urma activităților de căutare desfășurate de către polițiștii brașoveni, la data de 27 septembrie 2021, în jurul orei 23,30, minorul a fost depistat pe raza municipiului Brașov.Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știrea inițială

La data de 27 septembrie 2021, în jurul orei 20.00, Poliția Municipiului Brașov a fost sesizată de către mama unui unui minor, în vârstă de 11 ani din municipiul Brașov cu privire la faptul că fiul său a plecat de la unitatea de învățământ situată pe raza municipiului Brașov, în jurul orei 15.00 și nu a ajuns la domiciliu până în prezent.

​Semnalmente: înălțime 1,55 m, greutate aproximativ 45 kg, constituție slabă, față ovală, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt, fără semne particulare vizibile, prezintă o pată din naștere pe piciorul drept, în zona coapsei.

​La momentul plecării acesta purta un fes de culoare neagră, adidași de culoare kaki, cu talpă groasă și era îmbrăcat cu geacă de culoare verde închis, model sport, cu glugă, pantaloni de culoare muștar, bluză de culoare bej și un hanorac de culoare verde.
​Minorul nu are asupra sa bunuri și telefon mobil. Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: