KRONWELL, hotelul anului la categoria 4 * neafiliat unui lant international

KRONWELL are cea mai buna echipa hoteliera a anului!

In cadrul Galei Top Hotel Awards 2019, cel mai important eveniment de recunoastere a meritelor industriei osptialitatii la nivel national am sarbatorit, la Bucuresti, TALENTUL si PASIUNEA ambasadorilor  Kronwell Brasov Hotel, care atunci cand imbraca uniforma se afla in slujba starii de BINE a oaspetelui.

Marketing-ul isi da mana adesea cu departamentul de resurse umane ca trend in definirea brandului, iar companiile cu o pozitie recunoascuta pe piata atrag si formeaza o echipa implicata.

Suntem mai bogati prin cele 3 distinctii care au adus un imbold suplimentar echipei in a dovedi ca promisiunea serviciilor premium este mentinuta:

1.    Hotelul anului – categoria  4 stele, neafiliat unui lant international

2.    Cea mai buna echipa hoteliera a anului

3.    Cea mai buna locatie a anului pentru servicii MICE

Ca in fiecare an, juriul a analizat in detaliu activitatea finalistilor pe anul 2018 tinand cont de criterii tehnice si o analiză a ratingului din segmentul online efectuata de catre compania Revinate Surveys. Evaluarea 4Service a avut o greutate majora in procesul de jurizare, in completarea voturilor online din partea oaspetilor, compania implicandu-se activ in procesul de Mystery shopping fiind axata pe segmente imperative in sublinierea experientei oaspetelui: acuratetea procesului de rezervare, check-in-ul, evaluarea camerei din punct de vedere al facilitatilor, serviciile food & beverage din restaurantul à la carte, micul dejun si procesul de check out.

Dupa o experienta de 2 ani cumulata in perioada facultatii in cadrul echipei Kronwell , in Receptia Belaqva Spa si, apoi in departamentul de vanzari am incercat marea cu degetul fiind atras de mirajul carierei de evenimente de peste hotare. Am absorbit proceduri si know how intr-un brand de renume in UK, valorile si pasiunea echipei din Brasov m-au facut insa sa revin si port cu mandrie, din nou ecusonul cu logoul KRONWELL ca Manager al segmentului Ceremonies (Vlad Popescu, Events Manager)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: