Kids Tâmpa Brașov, locul 7 la nivel național în Divizia Minivolei

Final de sezon pentru junioarele 4 de la ACS Kids Tâmpa, în Divizia Minivolei: „Am arătat ca o echipă de turneu final!”

Echipa de junioare 4 a ACS Kids Tâmpa a încheiat sezonul 2020-2021 pe locul 7 la nivel național, în Divizia Minivolei.

Trupa pregătită de George Andrei a avut parte de un turneu final cu meciuri foarte echilibrate, în compania unor echipe de valori apropiate, astfel că tabela de marcaj a consemnat nenumărate răsturnări de scor, iar nivelul competiției din Sala „Ion Constantinescu” din Craiova a fost unul foarte bun.

„Sunt foarte mulțumit de felul în care au arătat fetele. Un turneu foarte echilibrat, cu răsturnări de situație, din care echipele participante vor avea numai de câștigat pe viitor. Am reușit să luăm puncte de la toate adversarele, am avut momente de joc foarte reușite, în compania unor echipe foarte bune. De altfel, putem spune că am avut parte de o singură înfrângere clară, cea cu Mioveniul, care a și devenit apoi vicecampioană. Două echipe din grupa noastră au ajuns pe podium, la final. Puțină șansă, care a fost mai mereu de partea adversarilor, poate și oboseala psihică și fizică, acestea resimțindu-se în ultimele două zile, au fost detalii care au făcut să nu ajungem în primele patru din țară. Cred că de la locul trei în jos, valorile au fost foarte echilibrate, iar tabloul rezultatelor turneului arată din plin acest lucru. Concluzia este că am arătat ca o echipă de turneu final și fetele au arătat că au potential”, a declarat, la final, antrenorul George Andrei. ACS Kids

Tâmpa s-a ales și cu un premiu special la turneul final, Alisia Milu fiind apreciată pentru constanța în evoluțiile avute.
Punct final într-un sezon atipic, dificil din multe puncte de vedere, dar cu un rezultat foarte bun pentru junioarele 4 de la Kids Tâmpa în Divizia Minivolei, la fel și pentru trupa de junioare 3, calificată în faza semifinală a Diviziei Speranțe. Dacă cea precedentă a rămas blocată undeva în zona fazelor semifinale, stagiunea actuală a început foarte târziu, în contextul pandemiei de coronavirus, turneele fiind astfel comprimate într-un timp foarte scurt, poate nici într-o treime din perioada în care s-ar disputa în mod obișnuit.

„În mod normal, campionatele încep în toamnă, iar frecvența turneelor este cam de unul pe lună. Acum, am avut aproape unul pe săptămână. Fetele s-au comportat foarte bine, ținând cont de timpul foarte scurt în care s-au desfășurat partidele, de faptul că am pregătit totul de pe o zi pe alta, totul pe repede înainte. Chiar au funcționat de minune. Le mulțumim și părinților, care s-au implicat cu multe lucruri și au susținut foarte de aproape echipa”, a mai precizat antrenorul echipelor de volei de la ACS Kids Tâmpa

Rezultatele ACS Kids Tâmpa la turneul final:
– Kids Tâmpa – Dacia Mioveni 1-3
– Kids Tâmpa – Super Volei 2017 Oradea 3-2
– Kids Tâmpa – Academia de Volei Constanta 1-3
– Kids Tâmpa – CSȘ Buzău 2-3
– Kids Tâmpa – Șoimii Lipova 3-1
* La victorie cu 3-0 sau 3-1, se acordă 3 puncte echipei câștigătoare
* La victorie cu 3-2, echipa câștigătoare primește două puncte, iar cea învinsă primește un punct.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: