K.O.C. a lansat o comanda de 270 de unitati de pompare la Vulcan SA (VIDEO)

Pe data de 12 martie 2017, la sediul companiei Kuwait Oil Company, s-a semnat cel mai mare contract de fabricatie unitati de pompare din istoria de peste 110 ani a Vulcan S.A.

Beneficiarul celor 270 unitati de pompare este compania de petrol si gaze a statului Kuwait. Fondata in 1934 Kuwait Oil Company este cea mai mare companie a emiratului avand o cifra de afaceri de peste 20 miliarde dolari si un profit net de peste 4 miliarde dolari. Kuwait Oil Company are o productie zilnica de peste 1 milion barili de titei si peste 1 miliard mc gaze (consumul Romaniei pe o luna).

Contractul semnat de Vulcan S.A. are o valoare de 10 milioane dolari si prevede livrarea pana la 31 decembrie 2017 a 270 unitati pompare, ceea ce reprezinta un dublu record pentru Vulcan. Un prim record consta in numarul de unitati livrate: 270 mai mare dacat productia totala de unitati realizata de Vulcan din 1990 si pana azi. Al doilea record consta in termenul de livrare de doar 7 luni, respectiv pana la 31 decembrie.

In conditiile in care Vulcan S.A. isi va indeplini obligatiile de productie si livrare asumate prin contract, K.O.C. va mai lansa o noua comanda de 700 unitari de pompare care va acoperi intreaga capacitare de productie a Vulcan S.A. pe anii 2018-2019.

Vulcan se afla in insolventa din 2013 si este administrata de Euro Insol leaderul pietei reorganizarilor judiciare din Romania.

 

 

BIROUL DE PRESA AL EURO INSOL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *