JYSK deschide joi cel mai mare magazin din Romania la Brasov

JYSK inaugurează cel mai mare magazin din țară în Brașov, după un concept nou, mai inspirațional și mai atractiv. Unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, JYSK Romania ajunge astfel la 61 de magazine în România, odată cu inaugurarea celui de-al treilea magazin din Brașov. Acesta va fi inaugurat joi, 26 iulie, începând cu ora 08:00, în Complexul Comercial Carrefour din Calea București nr. 105.

“Inaugurarea celui de-al treilea magazin JYSK din Brasov e un moment foarte important pentru noi, din două motive. Acesta va fi cel mai mare magazin JYSK din România și primul magazin amenajat după noul concept, pe care noi îl numim 3.0. Este un concept nou de magazin care este deja implementat în Danemarca și unde produsele sunt expuse într-un mod mai creativ, mai autentic, mai inspirațional. Îi așteptăm pe brașoveni să descopere noul concept de magazin, care cu siguranță le va plăcea. De exemplu, în anumite zone din magazin vom recrea încăperi pe care le găsești într-o locuință obișnuită – camere pentru dining, camere de zi, dormitoare amenajate și decorate complet, care să îi inspire pe clienți atunci când caută idei pentru propriile case. Un alt atu al noului magazin din Brașov și un important diferențiator este că aici vom expune și mobilier care în mod normal este disponibil numai pentru cumpărături online. Pentru că magazinul este mai mare, am putut expune și gama de mobilier din categoria Numai Online. Clienții pot achiziționa direct din magazin, la un preț special de deschidere, articolele de mobilier care sunt în mod normal disponibile doar pe site ” , a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

Pentru a marca Marea Deschidere JYSK Brașov 3, compania a pregătit un eveniment special pentru clienți. În ziua inaugurării, pe 26 iulie, începând cu ora 08.00, locuitorii din Brașov sunt așteptați la petrecerea de deschidere, unde vor fi întâmpinați de o atmosferă veselă, cu muzică, baloane, cafea, croissante și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață.

Clienții pot găsi mai multe informații despre ofertele si evenimentul de deschidere pe www.JYSK.ro/Brasov . Oferta completă cu toată gama de produse JYSK poate fi accesata pe  magazinul online www.JYSK.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: