Juniorii de la FC Brașov au pierdut în faţa Petrolului

Juniorii de la FC Braşov au pierdut meciurile din Campionatul Naţional U19 şi U17. Echipele Petrolului s-au dovedit a fi „nuci prea tari” pentru juniorii brașoveni. Juniorii de U19 au pierdut cu 0-3, în timp ce cei de U17 au fost învinşi cu 1-5.
În primul meci al zilei, juniorii de Under 19 au pierdut 0-3(0-1). Scorul însă nu arată realitatea din teren. Juniorii braşoveni au făcut o partidă bună, şi doar greşelile personale au făcut ca adversarii să marcheze.
„Astăzi am făcut un joc bun împotriva liderului. Scorul nu reflectă realitatea din teren, dar din păcate greșelile personale ne-au costat. Felicit jucătorii pentru jocul prestat.”, a spus la finalul meciului Laurian Păun, antrenorul de la U19.
Pentru acest meci Laurian Păun a avut la dispoziţie următorul lot: Baragoană, Dumitrașcu, Biro, Manta, Străinescu, Rezmerița, Poloşan, Torok, Maxim, Pîrvu, Popescu, Solovăstru, Răuţă, Tărăboanță, Mitroi, Şandor, Matifelean, Galliano.
În meciul „juniorilor mici” scorul a fost unul şi mai mare pentru Petrolul. Braşovenii au pierdut cu scorul de 1-5. Golul echipei a fost marcat de Claudiu Păscuţă.
 „Din păcate diferenţa de scor ne arată că avem carenţe mari în toate compartimentele. Individual cei de la Petrolul ştiam că sunt peste noi, dar am sperat că vom compensa prin atitudine, determinare şi forţa de grup. Se pare că am avut aşteptări prea mari de la acest joc şi din cauza asta sunt foarte dezamagit. Jucătorii trebuie să conştientizeze că joacă pentru FC Braşov şi reprezintă un oraş întreg. FC Braşov nu este un club oarecare şi dacă încă nu îşi dau seama ce oportunitate au pentru a face performanţă, pot căuta pe Google ce performanţe a avut FC Braşov: de la Nicolae Pescaru până la Mugurel Buga sau Marian Ivan, prin Cupele Europene şi la echipa naţională.
Avem mult de muncă şi sper să duc echipa acolo unde îmi doresc, să ne batem de la egal la egal cu cei mai buni şi să ieşim cu capul sus de pe teren şi mulţumiţi de ceea ce am făcut.”, a spus la finalul meciului Rareş Forika, antrenorul de la U17.
 Rareş Forika a început meciul cu: Florescu, Păscuţă, Pop, Mario Tudose, Robert Szasz, Drîngă, Gabriel Popescu, Sima, Frumosu, Szabo şi Pătraşcu. Rezerve pentru această partidă au fost: Marco Tudose, Sebe, Veriguţ, Eduard Szasz, Chiţu, Stângă, Grindean şi Şandor.
Etapa viitoare juniorii braşoveni de U17 joacă la Nucet, în schimb ce U19 vor juca cu ACS Petrosport Ploieşti.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: