Juniorii 3 de la ACS Transilvania au revenit cu o victorie convingătoare după aproape un an de pauză competițională

Handbaliștii din echipa de juniori 3 de la ACS Transilvania Brașov au revenit cu o victorie în meciurile oficiale, după aproape un an de pauză cauzată de pandemia de coronavirus. Echipa pregătită de Titus Donosa a câștigat meciul inaugural din primul turneu al Campionatului Național, ediția 2020-2021, la Sighișoara, 64-21, pe reprize 17-10, 22-5, 25-6, în fața gazdelor de la Clubul Sportiv Școlar Sighișoara. În continuare, ACS Transilvania va evolua cu LPS Târgu Mureș (joi, ora 10.00), Sporting Ghimbav (vineri, ora 10.00) și cu Szejke Odorheiu Secuiesc (sâmbătă, ora 12.40), partidele contând pentru turul seriei geografice B. Returul este programat în perioada 10-14 martie.

„Disputăm patru jocuri, după aproximativ un an de pauză competițională cauzată de pandemie, precum și după o perioadă de pregătire cu întreruperi. Primul meci ne-a dat posibilitatea să dăm șansa tuturor copiilor să evolueze. Sper să avem un parcurs cât mai lung în acest campionat și nu îmi doresc altceva, decât ca băieții să joace, să se simtă bine pe teren, întrucât le-a fost dor de jocul de handbal. Ne dorim să ne întoarcem cu cât mai multe victorii, dar mai ales, sănătoși! Hai, Transilvania!!!”, a spus antrenorul Titus Donosa.

Lotul deplasat la Sighișoara de ACS Transilvania: Roșca Luca, Nicolaua Tudor, Popa Andi, Donosa Cezar, Nica Victor, Constantinescu Cezar, Vieriu Teordor, Stoica Raul, Constantinescu David, Nițoiu Răzvan, Popa Raul, Ciorobea Daniel.

Competițiile juvenile de handbal au fost întrerupte în luna martie 2020, la debutul pandemiei Covid-19. Federația Română de Handbal a decis să înceapă ediția 2020-2021 a Campionatelor Naționale, în această perioadă, cu respectarea protocolului în vigoare la seniori (testări RT-PCR, meciuri fără spectatori, etc., astfel că sezonul se desfășoară sub forma unor turnee “bulă”, în locul etapelor săptămânale clasice.

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: