Junii Brașovului reacționează! ”Costeluș, cum mulți îl știți, este om, și dacă are greșeli le va trage cum le tragem toți, ca oameni, dar asta nu trebuie sa implice tradiția si obiceiurile pe care acesta le-a promovat”

În urma materialelor apărute în mediul online, Junii Brașovului au reacționat.

”Ne pare extrem de rău sa vedem ce se întampla in mediul online, cu privire la colegul nostru, Chicus Constantin. Dorim prin aceasta cale sa anunțam pe toată lumea care citește această postare, ca Uniunea Junilor din Scheii Brasovului, nu ar trebui sa fie implicată in anumite știri sau publicari media, mai ales pe baza anumitor fapte nefondate. 😪😪
⛔ Prin această postare, vrem sa precizăm ca titlurile precum „liderul Grupului Junilor Tineri”, sunt doar rău intenționate, unor fapte deloc dovedite si doar pentru defăimare. ⛔
Costeluș, cum mulți îl știți, un om bun, un prieten la nădejde, un coleg de-al nostru, este om, si dacă are greșeli le va trage cum le tragem toți, ca oameni, dar asta nu trebuie sa implice tradiția si obiceiurile pe care acesta le-a promovat si le-a susținut tot timpul, din tot sufletu și cu orice preț.
Dacă faptele prezentate în mai multe știri ar fi adevarate, nu credem ca acesta le-a făcut prin intermediul acestei tradiții, si nici nu credem ca știrile ar trebui să aibă un astfel de titlu.
🇷🇴 Mulțumim frumos de înțelegere 🇷🇴”, se arată într-o postare a junilor.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: