Jucătorii care au făcut istorie pentru FC Braşov au jucat finala Turneului Vedetelor

Jucătorii care au făcut istorie pentru FC Braşov au jucat finala Turneului Vedetelor

Jucătorii care au făcut istorie pentru FC Braşov încă mai știu fotbal chiar dacă au pus ghetele în cui de mult. “Au coborât din birouri” şi au jucat finala Turneului Vedetelor.
Chiar dacă au trecut anii peste jucătorii care au făcut istorie în tricoul galben-negru al FC Braşovului, mulţi dintre ei se dovedesc a fi încă printre cei mai buni fotbalişti ai oraşului. Asta chiar dacă acum au funcţii în cadrul clubului şi au agăţat de mult ghetele în cui.
Echipele din care oamenii din club au făcut parte la Turneul Vedetelor de la Sala Sporturilor au jucat finala, semn că încă talentul, forţa şi tehnica nu i-au lăsat. Diferenţele au fost foarte mici, dovadă şi faptul că trofeul s-a acordat doar după executarea loviturilor de departajare.
Campioana turneului a fost Alstadt, echipă din care au făcut parte Marian Constantinescu, care acum este organizator de competiţii şi Romeo Surdu, unul dintre antrenorii secunzi ai echipei de seniori.
Cei doi au avut adversari în marea finală alţi 5 oameni din club: Mugurel „Pele” Buga, actual manager sportiv; Şerban Moraru, directorul sportiv; Rareş Forika, care acum este antrenor la Centrul de Copii şi Juniori al clubului; dar şi Radu Leonte şi Marius Burlacu, cei care încă joacă în tricoul galben-negru. Toţi au jucat pentru Claly.
Mai mult, premiul pentru cel mai bun jucător al turneului „a fost luat acasă” de Radu Leonte, actualul căpitan de la FC Braşov. „Leo” a dus greul în apărarea celor de la Claly, însă forţa şi determinarea lui a dus echipa până în marea finală a turneului.
La Turneul Vedetelor a mai fost prezent şi Marius Babeiu, directorul de marketing al clubului, care s-a clasat pe locul 8 cu echipa sa, Upruc.

Stiri recomandate

Peste 800 de noi cazuri COVID în județul Brașov

Peste 800 de noi cazuri COVID în județul Brașov

Instituția Prefectului informează că, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică și Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției,…
Minivacanță de 5 zile pentru români. 2 decembrie 2022 este zi liberă

Minivacanță de 5 zile pentru români. 2 decembrie 2022…

Ministrul Muncii, Marius Budăi a anunțat că, Guvernul a stabilit ca 2 decembrie 2022 să fie declarată zi liberă pentru salariații…
Râșnovul va avea 14 stații de reîncărcare pentru vehiculele electrice

Râșnovul va avea 14 stații de reîncărcare pentru vehiculele…

Amplasarea stațiilor de reîncărcare pentru vehiculele electrice în Stațiunea Turistică de Interes Național Râșnov este din ce în ce mai aproape.…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *