Jandarmilor brașoveni li se rupe de pandemie. Măsurile anti-COVID, doar pentru unii, nu și pentru ei(FOTO)

În timp ce oamenii de rând sunt amendați pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID, jandarmii brașoveni încalcă toate regulile…

La Brașov măsurile anti-COVID sunt facultative. În plină pandemie de coronavirus, jandarmii au organizat o petrecere unde nimeni nu a purtat mască și nu a respectat măsurile de distanțare fizică. Șampanie, muzică, confeti, au fost câteva din ingredientele folosite de jandarmii brașoveni la petrecerea de pensionare a unui coleg care a trecut în rezervă.

Referitor la imaginile apărute in spațiul public, va comunicam faptul ca am luat cunoștința despre manifestarea care a avut loc in unitatea noastră. Astfel, in seara zilei de 28 Februarie, in jurul orei 23:00, la ieșirea din misiune efective din cadrul unei subunități mobile, pe fondul trecerii in rezervă a șefului ierarhic, i-au adus acestuia mulțumiri pentru activitatea depusă in calitate de militar, fapt materializat prin aclamații și urări. În ceea ce privește atitudinea cadrelor militare de a se manifesta fără respectarea măsurilor de protecție individuală la nivelul unității noastre s-a stabilit o comisie pentru a verifica acest fapt, și pentru a se lua măsurile legale care se impun.”, au declarat reprezentanții Grupării Mobile de Jandarmi Burebista, din Brașov.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: