Jandarmii brașoveni merg la Denii și slujba de Înviere

Începând din această seară jandarmii sunt prezenți în zona lăcașelor de cult pentru a asigura măsurile de ordine publică, la slujbele Deniilor (joi și vineri) și la slujba de Înviere (sâmbăta seară până duminică dimineață).

Avem în atenție zonele mai aglomerate din jurul bisericilor din Brașov și Făgăraș și Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus.

Prezența noastră în aceste locuri are în vedere asigurarea unui climat de liniște și ordine publică și respectarea măsurilor dispuse pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2.

Recomandarea noastră este ca, în noaptea de Înviere, deplasările să se facă doar pentru participarea la slujba Pascală și pentru a lua Lumină, în intervalul 22:00 – 05:00.

În zilele de duminică, luni și marți, vom fi prezenți în zonele aglomerate de picnic și agrement (Lacul Noua, la Iepure, Pietrele lui Solomon).
Deasemenea vor fi prezenți și jandarmii montani în stațiunile Predeal, Poiana Brașov, zona Bran – Moieciu și Sâmbăta de Sus.

În misiunile din această perioadă vor fi implicați în fiecare zi aproximativ 100 de jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Județean „Nicolae Titulescu” Brașov și de la Grupare de Jandarmi Mobilă „Burebista”, iar în noaptea de Înviere vor fi 120 de jandarmi.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: