ISU SIBIU scoate la concurs patru posturi de ofițeri și subofițeri cu recrutare din sursă externă

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu organizează concurs, prin încadrare directă din sursă externă pentru 2 posturi de ofițer în cadrul Compartimentului Avizare-Autorizare și Serviciului Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților și 2 posturi de subofițer în cadrul Serviciului Resurse Umane-Compartimentul Încadrare Gestiune Resurse Umane și Serviciului Comunicații și Tenologia Informației.

Înscrierile pentru concurs se vor face în fiecare zi lucrătoare a perioadei 03-10 ianuarie 2018, în intervalul orar 09.00-15.00, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu, situat în municipiul Sibiu, strada Vasile Cârlova, nr. 16-22, în perioada 03-10 ianuarie 2018.

Graficul de concurs, condițiile de recrutare, probele de selecție și criteriile de departajare, precum și tematica și bibliografia necesare susținerii concursului pentru fiecare post în parte, pot fi obținute de la structura de Resurse Umane a unităţii, la telefon 0269/211212, sau pe site-ul unității- www.isusibiu.ro, fiind totodată afişate la avizierul de la sediul inspectoratului.

 

PURTĂTOR DE CUVÂNT

Slt. Ramona NISTOR

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: