Ironie! Eveniment despre turism organizat în fața Cetățuii Brașovului care zace în paragină

Joi a avut loc la Brașov dezbaterea „Turismul românesc între impas şi oportunitate”. Ironia a făcut ca evenimentul organizat de Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin, Alianţa pentru Turism, Camera de Comerţ şi Industrie Braşov şi Asociaţia Naţională a Antreprenorilor să aibă loc pe platoul din faţa Cetăţuii Braşovului. Un obiectiv istoric care a fost lăsat în paragină de ani buni, fiind disputat în instanță de SIF și Primăria Brașov.

Intenţia organizatorilor este de a pune accent pe soluțiile concrete prin care turismul poate să revină în prim-planul economiei româneşti în era post-pandemie şi să reprezinte un procent semnificativ din PIB-ul României.Intenţia organizatorilor este de a pune accent pe soluțiile concrete prin care turismul poate să revină în prim-planul economiei româneşti în era post-pandemie şi să reprezinte un procent semnificativ din PIB-ul României”, au scris pe pagina de facebook reprezentanții Consiliului Județean Brașov.

2 comentarii la „Ironie! Eveniment despre turism organizat în fața Cetățuii Brașovului care zace în paragină

 • 3 septembrie 2021 la 9:16
  Permalink

  Cetatea e lăsată intenționat în paragina, pana cade, apoi legile de “protecție a monumentelor istorice” devin inutile. Justitea independenta (unii cu acțiuni la Sif) , sfinții protectori a investitorilor de la Jerusalem, Marele Actionar Sif (unu din Constanța cu dosare Dna uitate) care a reușit să-i dea jos pe securiștii bătrâni pe econimic de la Sif – ăștia lucrează la imparteala viitoarelor apartamente și garsoniere cu “vedere spre Tampa”.
  Ăștia, si turismul low cost de fapt transforma Brașovul într-un oraș scump, ostil brasovenilor, forțați sa vândă și sa plece aiurea..

  Răspunde
  • 3 septembrie 2021 la 10:26
   Permalink

   Să-l vedeți pe “Marele Actionar” Sif.. un smenar prin Diploma, un analfabet din Constanța, protejat dirijat și el ca alții care au ajuns sa pună mana pe active “bijuterii”, unele strategice… alții capabili au plecat pe dincolo de scârba fata de astia
   Justiția corecta dar mai timida care știe cum stau lucrurile, cine a mai revendicat muntele Tampa, sa aibe curaj și sa transeze, sa caute prin arhive, sa citească legile referitoare la “proprietate”, sa ceara informări din teren

   Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: