Iron Dragons 2019 pe aerodromul din Ghimbav

Aflat la prima ediție, Iron Dragons 2019 are loc în week-end-ul 31 mai – 2 iunie pe aerodromul din Ghimbav și îi aduce pentru prima dată la Brașov pe: ● Kristian Nairn, aka Hodor din Game of Thrones ● Zwette ● Pascal Jr. ● The Motans ● Jack Perry ● Șuie Paparude ● Paul Damixie Va fi un maraton de trei zile și trei nopți de distracție, sub toate numele ei: ● show-uri aviatice de excepție ● concerte ● salturi cu parașuta ● street-food ● degustări de vinuri ● lansări de băuturi ● zboruri cu balonul ● spectacole de lumini și multă culoare!
Și, cel mai important – în toate zilele și pentru toate momentele, ​intrarea este liberă!
Startul se va da vineri, în Piața Sfatului, cu un concert extraordinar al Fanfarei Academiei Forțelor Aeriene “Henri Coandă”și Filarmonicii Brașov. Continuăm show-ul la Ghimbav – vezi atașat programul în detaliu.

Principalele atracții: ● dronă de un milion de euro la cortul Academiei Forțelor Aeriene Henri Coandă ● plimbări cu balonul cu aer cald ● salturi în tandem cu parașuta ● strong men corner – susținut de Silviu Udrea, participantul la Strongman Champions League România, și coechipierii săi
● trupe și dj-i români și internaționali ● show aviatic Vedetele zilei de 1 iunie vor fi ​copiii​. Ei vor avea la dispoziție un simulator de zbor, loc de joacă și un trenuleț turistic. Nu vor lipsi nici momentele lor glorie: un campionat de fotbal și primul campionat de Airsoft din Brașov, ambele organizate cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean.

Câștigătorii Olimpiadelor Internaționale vor primi plimbări gratuite cu balonulși avionulși premii din partea sponsorilor festivalului.

Show-ul aviatic va avea loc duminică, pe 2 iunie, și este oferit de Forțele Aeriene Române, în parteneriat cu Aeroclubul României şi cu Şcoala Superioară de Aviaţie.
Detalii și regulament de participare la festival pe ​www.irondragons.ro/regulament și pe www.facebook.com/irondragonsfestival
Vă mulțumim pentru susținere și nu uitați: ​unde suntem mulți, aeroportul se construiește!

Organizatori: – Academia Forțelor Aeriene “Henri Coandă” – Aeroclubul României – Consiliul Județean Brașov – Primăria Brașov – Primăria Ghimbav – Primăria Cristian – Inspectoratul Școlar Județean Brașov Co-organizator​: Belvedere HoReCa

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: