IPJ Brașov în doliu. Agent șef principal, decedat la doar 45 de ani

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov deplânge stingerea fulgerătoare din viață, la data de 01 iunie 2020, a colegului nostru, agent șef principal de poliție Cornel Vechiu, în vârstă de 45 ani, din cadrul Poliției Municipiului Brașov-Secția 5 Poliție Brașov.

Agentul șef principal de poliție Cornel Vechiu a absolvit în anul 1997 școala de subofițeri, profil poliție, iar din anul 1998, își desfășura activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

De-a lungul carierei, colegul nostru a desfășurat activități în domeniul ordinii publice, combaterii micii criminalități, proximitate, iar din anul 2015 și până în prezent, în domeniul investigațiilor criminale, în urma evaluărilor primind numai calificativul ”foarte bine”.

Pe această cale, aducem un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, trecerea sa în neființă reprezentând o mare pierdere pentru Inspectoratul de Poliție Județean Brașov și lasă în sufletele noastre un imens regret și o adâncă tristețe.

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate și își exprimă profunda compasiune pentru pierderea suferită.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: