Ionuț Cristache :”Au descoperit politicianul si deontologul roman jaful din energie?! Of-of, sariti facturi mari!”

Ionuț Cristache :”Au descoperit politicianul si deontologul roman jaful din energie?! Of-of, sariti facturi mari!”

  • Național
  • ianuarie 12, 2022
  • Fără comentarii
  • 1433
Jurnalistul și realizatorul TV Ionuț Cristache îi ironizează pe politicienii care în aceste zile au descoperit ”jaful” din energie. Acesta a a înșirat o serie de ”jafuri” asupra României despre care politicienii nu spun nimic. Este vorba despre haiducia din sistemul bancar, despre tăierile ilegale de lemn, despre piața IT controlată de servicii, despre contractele cu dedicație ale Guvernului României, despre piața asigurărilor.
Au descoperit politicianul si deontologul roman jaful din energie?! Of-of, sariti facturi mari!
Dar despre jaful de pe PIATA ASIGURARILOR de ce nu vorbeste nimeni?! S-au triplat politele de asigurare in ultimul trimestru al anului trecut!!!
Dar despre haiducia sistemului BANCAR romanesc de ce nu vorbeste nimeni?! Anul 2021 a fost cel mai profitabil an pentru bancile straine din tara asta!
Dar despre taierile ilegale de LEMN de ce nu vorbeste nimeni?! Cu exceptia unor ONG-uri si a catorva site-uri?!
Dar despre PIATA IT din Romania, controlata aproape exclusiv de Serviciile Secrete si care deja isi freaca mainile privind la friptura PNRR?!
Dar despre contractele cu DEDICATIE ale guvernului Romaniei, fara niciun fel de criteriu si licitatie publica de ce nu vorbeste nimeni?
De ce? Pai, pentru ca imediat esti asezat in coltul NATIONALIST al discutiei, imediat esti facut rusofil, anti ue, nato, etc, ti se lipesc istant cateva etichete de care nu mai scapi in veci!”, a scris realizatorul TV Ionut Cristache pe contul său de facebook.

Stiri recomandate

O pistă de alergare din tartan și un loc de joacă pentru câini așteaptă voturile brașovenilor, pe platforma de Bugetare participativă

O pistă de alergare din tartan și un loc…

O pistă de alergare din tartan, în Parcul Tractorul, și un loc de joacă pentru câini, așteaptă voturile brașovenilor, pe platforma…
Mica Unire sărbătorită, la Brașov, prin ceremonii militare și religioase

Mica Unire sărbătorită, la Brașov, prin ceremonii militare și…

Unirea Principatelor Române va fi sărbătorită la Brașov printr-o ceremonie militară și religioasă care va avea loc luni, 24 ianuarie, începând…
Plasticul, noua stare de urgență medicală care amenință lumea. Cum reducem impactul negativ asupra mediului

Plasticul, noua stare de urgență medicală care amenință lumea.…

Plasticul care invadează natura a fost declarat, în 2021, „stare de urgență medicală” la nivel mondial, iar ecologiștii au atras atenția…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *