Ionel Goidescu: ”Aeroportul rămâne în continuare jucăria preferată a liberalilor” (VIDEO)

Astazi, a avut loc conferinta de presa ADN  Brasov, la sediul actual din str. Alexandru Vlahuta nr. 63, Brasov, sustinuta de Coordonatorul Politic Judetean, Ionel Goidescu, care a prezentat candidatii pentru alegerile locale, respectiv pentru functia  de primar al Orasului Victoria, Daniel Stanea si pentru Consiliul Local Mandra, Gabriel Boieriu.

Ionel Goidescu: ”Cu speranta ca vom trece peste aceasta perioada critica, existenta datorita infectiei cu virusul COVID-19, constatam ca masurile instituite la nivel national sunt puse in aplicare. Pentru noi, este important sa ne continuam activitatea, sa dam semnalul ca mentinem starea de normalitate, sa nu ne panicam si mai bine, sa ne ajutam, fiecare dintre noi, sistemul imunitar sa faca fata acestei epidemii, asa cum face fata in fiecare an in cazul epidemiilor de gripa.

Avem alaturi de noi oameni implicati, care au confirmat in localitatile lor, oameni care isi doresc sa imbunatateasca calitatea vietii in comunitatile in care traiesc.

Aeroportul ramane in continuare jucaria preferata a liberalilor. In a o suta unu conferinta de presa  organizata de presedintele Consiliul Judetean, ni se prezinta din nou marile realizari la Aeroportul Brasov si lucrarile care s-ar  fi desfasurat acolo. Numai ca, aflam cu stupoare zilele trecute, chiar de la presedintele Consiliului Judetean, ca lucrarile la aeroport sunt realizate undeva la 30%. Dupa parerea mea, este vorba de un procent si mai mic avand in vedere ca pe teren nu se vede mare lucru. Daca atunci cand a plecat Cancescu, stadiul lucrarilor era undeva la 20-25%, iar acum sa zicem este un procent de 30%, cat s-a realizat in 4 ani de administratie liberala? Noi intelegem ca pana acum totul a fost o chestiune pur electorala si brasovenii au fost pacaliti cu tot felul de lucrari care nu se vad in realitate”.

Dani Stanea: “In anul 2016 am  candidat pentru functia de primar al Orasului Victoria din partea  echipei conduse de Ionel Goidescu. Ionel Goidescu a fost  omul care a stiut sa ne lege ca echipa. Am reusit cu aceasta echipa sa obtinem 3 consilieri locali. Actualmente sunt consilier local in Consiliul Local al orasului Victoria. M-am implicat si ma voi implica in continuare in gestionarea problemelor orasului Victoria. Stiti ca orasul Victoria s-a construit in jurul combinatului chimic, acesta fiind in insolventa la momentul actual. Una din prioritati pentru dezvoltarea orasului o reprezinta atragerea de investii in industrii creative, acestea fiind activitati economice care se ocupa de generarea si exploatarea cunostintelor. Ele pot salva economia unui oras acolo unde economiile traditionale au esuat. O alta prioritate ar fi turismul si agrementul intr-o stransa colaborare cu administratiile vecine”.

Gabriel Boieriu: „Sunt consilier local independent al comunei Mandra iar cu ajutorul oamenilor din comuna muncim pentru localitate. Am creat o Asociatie a Crescatorilor de Animale Rausor si lucram impreuna cu oamenii din sat la un teren de sport unde vom dezvolta o baza sportiva. Fiind independent, este foarte greu sa propui proiecte pentru ca nu ai sprijin in consiliul local. Degeaba propui proiecte daca toti sunt impotriva ta. M-am alaturat acestei echipe pentru a putea avea un cuvant de spus in consiliul local. Fara echipa nu avem sanse.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: