Iohannis, lansare la Brașov printre ”penali”. Rareș Bogdan nu-i vede că sunt de-ai lui…

Klaus Iohannis s-a întâlnit vineri la Brașov cu membrii și simpatizanții din Regiunea Centru. Evenimentul a început cu discursurile principalilor lideri naționali, dar și regionali. Bineînțeles, nu au lipsit nici atacurile la adresa PSD, mai ales împotriva ”penalilor”. Doar că liberalii au omis un amănunt foarte important. PNL este singurul partid la Brașov care are 6 consilieri municipali și județeni condamnați sau cercetați pentru acte de corupție. La această listă se adaugă și primarul ”independent” George Scripcaru, cercetat în mai multe dosare penale. Culmea este că ”penalii” din PNL Brașov se aflau chiar în sală.

În concluzie, Klaus Iohannis, dar și Rareș Bogdan, susțin că nu sunt de acord cu penalii, dar îi susțin și chiar îi păstrează pe listele lor de la Consiliul Local și Județean. Cum de acceptă Rareș Bogdan să aibă PNL un vicepreședinte la Consiliul Județean care s-a plimbat cu mașina băut cu o alcoolemie de peste 2 la mie? Cum poate să accepte să aibă persoane condamnate în conducerea Organizației PNL Brașov, dar și în Consiliul Județean sau Consiliul Local? Cu alte cuvinte, pentru unii CIUMĂ pentru alții MUMĂ…

Ce să înțeleagă brașovenii sau românii, că penalii lor sunt buni și doar cei ai PSD-ului sunt răi? Cum de acceptă Mara Mareș, lider la tineret, să iasă în față la Brașov cu lideri care au dosare penale? Cum de acceptă toate aceste mizerii Adrian Veștea, președintele Organizației Județene a PNL ?

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: