Investițiile majore ale lui Coliban din 2021: tren metropolitan, 2 spitale, parc industrial, sală polivalentă, creșe, grădinițe, școli

”Avioanele” primarului userist!

Dacă s-ar oferi politicienilor premii pentru laude și idei, primarul exmatriculat Allen Coliban ar lua probabil locul I. Intr-o conferință de presă, useristul din fruntea Primăriei Brașov a prezentat o listă lungă cu ”proiectele orașului: investițiile majore-2021”. Și cum la gargară politică este meseriaș, primarul a început să înșire lista cu proiecte/investiții de anul acesta: spitalul regional și spitalul de pneumoftiziologie, din Bartolomeu, trenul metropolitan, parcul tehnologic de lângă CET, sania de vară și modernizarea domeniului schiabil, reabilitarea zonei istorice, pistele și traseele de biciclete, construirea de creșe și grădinițe și dezvoltarea infrastructurii sportive.

Din păcate, vorbim doar despre fantezii, pentru că s-a scurs jumătate de an, iar în lunile rămase nu poți să deruleze astfel de proiecte. Culmea, o parte dintre proiectele cu care se laudă administrația Coliban sunt începute de fostul primar Scripcaru.

Și cum primarul se laudă cu transparența și consultarea cetățenilor, interesant este că la Primăria Brașov nu a avut loc nicio dezbatere publică pe tema introducerii ”trenului metropolitan”, mult mai important decât ”avioanele” discutate ca la ședințele de partid, mai mult cu membrii usr. Interesant este și că se construiesc 2 spitale la Brașov, nu doar unul…

De asemenea, precizăm că părinții de la o grădiniță din Brașov au așteptat luni bune ca primarul să le dea un semn la o solicitare privind câteva spații prin care s-ar înființa noi locuri la grădiniță.

 

Cristi FLOREA

redactor șef

Transilvania365

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: