Investiții făcute la mișto în Brașov. Sunt stații de încărcare mașini electrice, dar nu poți să ajungi la ele (FOTO)

Reprezentantii oraselor Brasov, Constanta si Bucuresti au pus bazele unei asociatii ce are drept scop dezvoltarea si implementarea de proiecte comune. Este vorba despre cele trei orase care atrag cei mai multi turisti in Romania. Totusi, daca vorbim de implementat proiecte, poate ca nu ar fi fost rau ca Brasov sa se asocieze cu orase care au demonstrat in decursul anilor ca se poate si in Romania sa realizezi multe daca ai un management bun. Vorbim de Cluj, de Oradea, poate chiar si Iasi sau Sibiu. Daca arucam o privire spre Bucuresti si Constanta…nu prea pot fi luate ca exemplu.

Statii electrice la care nu poti sa ajungi

Intr-o alta ordine de idei, printre proiectele pe care le au in vedere reprezentantii celor trei orase este si cel legat de realizarea unei retele de statii de incarcare a masinilor electrice. Numai ca, ce nu stie multa lume este faptul ca in Brasov exista astfel de statii, doar ca nu prea reusesti sa ajungi la ele, totul din cauza administratiei locale condusa de eternul primar George Scripcaru. Acesta nu a fost in stare sa amenajeze un loc de parcare in fata Primariei Brasov unde se afla o statie de incarcat electrica, tocmai pentru a facilita accesul soferilor posesori de masini electrice. In aceste conditii,cum locurile de parcare din zona Primariei Brasov sunt de fiecare data ocupate, posesorii de masini electrice nu au nicio sansa sa ajunga la statiile de incarcare. Ar trebui ca proprietarii acestor masini electrice sa astepte ore sau zile pana cineva muta masina ca sa poata alimenta…Cu ce scop au fost amenajate aceste statii si de ce s-au cheltuit bani aiurea daca soferii nu pot ajunge acolo, doar Scripcaru poate spune…

Acesta este un exemplu de management defectuos, de proiecte facute in bataie de joc de catre administratia locala din Brasov.

 

 

 

**

În Brașov există deja mai multe zone cu stații de încarcare a vehiculelor electrice, puse în funcțiune prin proiecte pilot. Astfel de stații sunt în centrul orașului, la parcarea din fața Hotelului Capitol (pe partea cu parcul) și la parcarea etajată de la Spitalul Militar Regina Maria.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: