Investiție de 15 milioane de euro la RATBV. Garaj unde pot fi încărcate 120 de autobuze electrice în același timp (VIDEO)

Primăria Brașov a primit astăzi o veste bună. Municipalitatea a prins încă un contract de aproximativ 15 milioane de Euro. Este vorba despre o investiție la RATBV, mai exact, un garaj integrat unde 120 de autobuze electrice pot fi încărcate în același timp. Contractul urmează a fi semnat în următoarele zile, apoi urmează licitația.

”Chiar acum am primit un mesaj de la Ministerul Dezvoltării că a fost validat încă un contract pentru Municipiul Brașov. Este vorba despre un garaj pentru autobuzele electrice, vorbim de o investiție de 3 milioane de euro.În următoarele zile semnăm contractul, iar apoi se va scoate la licitație. Este o componentă. Un garaj unde se vor încărca autobuzele electrice. Acest garaj va fi realizat la RATBV”, a spus primarul George Scripcaru. Precizăm că în declarație primarul a făcut referire la suma unei componente a proiectului, cea de 3 milioane de euro. Investiția totală este de 15 milioane de euro.

Un comentariu la „Investiție de 15 milioane de euro la RATBV. Garaj unde pot fi încărcate 120 de autobuze electrice în același timp (VIDEO)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: