Inundatiile au facut prapad la Sibiu

Pompierii din cadrul ISU Sibiu au intervenit pentru evacuarea apei, în data de 28.06.2018, în municipiul Sibiu, la o curte, 11 subsoluri, 4 imobile, o stradă şi un operator economic, precum şi în localitatea Şelimbăr la o stradă şi 2 operatori economici.

 Conform bilanţului acţiunilor de intervenţie, au fost mobilizate un număr de 35 cadre militare, 9 autospeciale, 9 electropompe, 6 motopompe transportabile și o motopompă remorcabilă, în vederea înlăturării efectelor produse de precipitațiile abundente.

Din fericire, urmare a încetării ploilor, sistemul de canalizare a început să absoarbă apa de pe străzi, iar pompierii au reuşit să încheie toate acţiunile de intervenţie, asigurându-se că au fost soluţionate toate cele 35 solicitări primite prin intermediul numărului de telefon de urgenţă 112.

Apa a ajuns cel mai mult până la înălţimea de 80 de centimetri, producând doar pagube materiale. Nu au fost înregistrate victime, nici animale afectate ca urmare a efectelor nedorite generate de ploile abundente înregistrate ieri în judeţul Sibiu.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: