Întorceți-vă la guvernare ca sunteti proști ca noaptea! Și proști și duplicitari…

În urmă cu ceva luni, USR îi acuza pe cei de la AUR că sunt extremiști, că nu au ce căuta în Parlament, etc. La fel a stat treaba și cu PSD, un partid caracterizat în urmă cu câțiva ani ca fiind unul plin de hoți, unul care a îngropat România. Cum au simțit că scapă din gură “osul puterii” aruncat de PNL, cum a început USR să joace la două capete. Brusc, PSD nu e chiar un partid de hoți atâta timp cât votează moțiunea, cât există interes, iar AUR este de departe “prietenul” care la nevoie se cunoaște și nicidecum extremistul de care spuneau. Cum PSD  susține că vrea să scape și de USR, nu doar de PNL, adică de tot Guvernul, useriștii și-au îndreptat atenția spre o moțiune comună cu AUR. Că doar nu era să voteze o moțiune care este și împotriva lor. Cum au jucat-o numai la cacealma de când au intrat în Parlament, useriștii susțin că dacă nu este votată moțiunea lor, PSD face blat cu PNL, este “brelocul” liberalilor.

Deci, în traducere, dacă PSD face jocul USR, atunci e doar un partid “responsabil”, dacă face jocul PNL, este automat blat 🤔 Culmea, în timp ce caută pe la televiziuni să arunce vina pe PSD că nu vrea să le voteze moțiunea, USR stă cu miniștri în Guvern. Ipocrizia “oamenilor noi” atinge cote maxime, fiind de-a dreptul penibil jocul lor de glezne. Dar dacă tot vor să scape de Cîțu, nu ar fi mai indicat ca miniștrii USR, subprefecții și toți agaricii de partid să plece acasă, să demonstreze că nu țin cu dinții de funcții și că într-adevăr își doresc să plece din Guvern? Oare cum cred useriștii că sunt văzuți de români când latră și critică pe la televiziuni că vor capul lui Cîțu, dar din gură le iese osul murdar de guvernare?

Măi băieți, poate încă nu este prea târziu să vă întoarceți în Guvern, nu de alta, dar rămâneți-le alături din toate punctele de vedere! Sunteți în cădere liberă ceea ce înseamnă că nu doriți nici alegeri anticipate, pentru că este clar, mulți dintre voi nu vor mai prinde alt mandat, la fel cum s-ar întâmpla și cu PNL, dacă ar avea loc alegeri în următoarea perioadă. Două partide care au vorbit mult în campaniile electorale despre responsabilitate, despre o Românie bine guvernată, dar care nu au realizat nimic decât doar scandaluri. Preocuparea ambelor a fost reprezentată mai degrabă de alegerile interne din cele două formațiuni politice, nicidecum grija românilor.

S-au crezut niște virgine ale politicii și de fapt sunt cele mai mari c…

 

Cristi FLOREA

redactor șef

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: