Internauții șterg pe jos cu Mara Mareș. Orice postare îi aduce critici

Mara Mareș, liderul organizaţiei de tineret a PNL a făcut public un mesaj prin care încearcă să explice motivul pentru care  Florin Cîțu trebuie ales la șefia Partidului Național Liberal.

 

„Faptul că îl susțin pe Florin Cîţu nu este un secret. Este o decizie asumată, clar și fără rețineri. Din prima clipă.

Simt nevoia unui schimb de atitudine, abordare, mentalitate și viziune, și știu că Florin este cel care va aduce această schimbare de generații.
Chiar dacă am fost un actor pe scena ei, nu m-am regăsit și nu mă regăsesc în politica veche: lupte oarbe și surde, atitudini retrograd-conservatoare, compromisuri privind pasarea vinovăției, demonizarea competitorilor, amânarea luării unor măsuri structurale, la nesfârșit.
Asta nu înseamnă că nu știu că politica este o scenă de luptă deschisă, sau că am dat înapoi ori nu mi-am asumat confruntări, atunci când am fost nevoită. Doar că, undeva, îmi place să cred că pentru aceste lupte există perioada de campanie electorală, iar în restul timpului putem să și construim.
Deși sunt tânără, simt că timpul este scurt în raport cu cât de mult avem de lucru pentru a moderniza această țară. Așa că îmi doresc, pentru anii dintre campaniile electorale, să duc o luptă în care să mă regăsesc. O luptă pentru a găsi și trimite oamenii potriviți în locurile potrivite, o luptă pentru a pune în practică cele mai bune idei și proiecte, o luptă pentru toleranță și bun simț, o luptă pentru rezolvarea problemelor. O luptă din care România câștigă!
Fără dramă, fără patos excesiv, fără retorică de natură să inflameze, fără mesianism. Cu dezbateri așezate și transparente, dialog, înțelegerea problemelor, formularea soluțiilor, luarea deciziilor și respectarea calendarului de implementare. Acesta este vibe-ul generației mele, o generație care luptă pentru a lăsa ceva în urmă începând de azi, nu de peste 30 de ani de acum.
De aceea îl aleg pe Florin Cîțu. Pentru că nu cade în capcana dramoletelor și a conflictelor consumatoare de timp, iar atunci când se pune pe treabă, nu apasă pe frână indiferent de cât de tare se zvârcolesc unii sau alții. Florin știe că niciodată nu va putea mulțumi pe toată lumea, și nu se va lăsa împiedicat de o minoritate care, în fond, reprezintă rezistența la schimbare.
Îi admir curajul și mă regăsesc în abordarea sa practică si pragmatică, motiv pentru care îl susțin pentru a deveni viitorul Președinte al Partidului Național Liberal.”, a declarat Mara Mareș.
Mara a ales să scrie o postare în care își exprimă susținerea și admirația față de premierul Florin Cîțu chiar înainte de Congresul PNL.Interesant este că la fel a făcut și pentru Ludovic Orban, omul care a sprijinit-o inițial în partid, însă mesajele au fost șterse.
Numai că, internauții care cunosc parcursul deputatului de Brașov au ironizat-o pe rețelele de socializare.

Mara Mareş a fost numită în funcţia de consilier de stat la Cancelaria prim-ministrului, potrivit deciziei publicate în luna februarie 2021, în Monitorul Oficial. Cât a fost deputat de Brașov a ieșit în evidență mai mult prin declarațiile memorabile cu privire la ”drecreței”, dar și prin articolele din Cancan sau Libertartea.

 

FOTO: Mara Mareș

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: