Interlopii își fac de cap la Brașov. Mașini incendiate, sticle incendiare aruncate în locuințe, amenințări și intimidări. Legăturile acestora cu lumea politică

Interlopii își fac de cap de ani buni în Brașov, dar nimeni nu i-a deranjat până acum. S-a ajuns să fie ca la sfârșitul anilor ’90 când clanurile de interlopi se răfuiau pe străzi. Acum lupta se duce la un alt nivel.

În urmă cu 2 ani, interlopii i-au incendiat mașina jurnalistei Onelia Pescaru. Deși expertiza anchetatorilor a arătat că de vină ar fi un ”șoarece”, se pare că totul a fost un act de intimidare. Această ipoteză a fost susținută chiar de către jurnalistă care a ”arătat” cu degetul spre interlopii care au ”televiziune și fac politică”. Prezentatoarea tv s-a dus la Poliție și a dat și nume care aveau legături cu lumea interlopă, dar, până în prezent, totul a rămas în ceață.

O altă jurnalistă care nu a dorit să își facă public numele a susținut că a fost amenințată direct de către un politician local după ce a scris un articol la adresa acestuia. Bineînțeles, aceste lucruri nu sunt urmărite de nimeni…

În urmă cu câteva zile, un primar din județ a făcut o declarație șocantă. În luna decembrie a anului 2019, ”autori necunoscuți” i-au aruncat cu o sticlă incendiară în casă. Primarul s-a speriat de-a binelea, că nici nu știa cum să procedeze, să depună plângere la poliție sau ba…de frica interlopilor.

Cu alte cuvinte, la Brașov este la fel ca în Vestul Sălbatic, unde interlopii fac legea. Dacă altădată acuzam polițiștii că nu se implică, de această dată ei chiar nu au nicio treabă, de vină sunt alții mai “mari”, de la alte instituții abilitate care lasă aceste specimene în libertate.

Legăturile politicienilor cu lumea interlopă

Zilele acestea însă au ieșit la iveală informații interesante. Interlopii din Brașov erau invitați des la evenimentele politicienilor, mai ales în zona PNL. Culmea, unii au fost prezenți chiar și la zilele de naștere ale unor politicieni, printre care se număra și Adrian Veștea , dar și la evenimente gen ”Focul lui Sumedru”. Cu alte cuvinte, interlopii erau oameni de casă ai liberalilor.

Tot în aceste zile au ieșit la suprafață legăturile consilierului județean Andrei Kadaș cu interlopii, chiar cei căutați la perchezițiile desfășurate joi la Brașov. Se pare că liberalul ar fi avut mai multe firme împreună cu interlopul Alexa.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: