Înghesuială mare la o școală din Brașov pentru un proiect aflat în fașă. Scripcaru, la ”braț” cu Veștea :)

Primarul George Scripcaru a inceput in forta noul an…scolar. Cum era de asteptat, edilul municipiului a mers la deschiderea noului an scolar cu ganduri de lauda, nu asa cu tolba goala. Una dintre tintele vizate de primar a fost Școala Profesională Kronstadt, cea care aduce capital electoral. Cum acolo au existat mereu proiecte de viitor, primarul s-a inghesuit sa faca cateva poze cu caramizile pregatite pentru un internat-camin.

Interesant este ca in goana sa dupa imagine pe la scolile din municipiu l-a luat si pe Adrian Vestea, presedintele Consiliului Judetean Brasov. Daca in trecut nu se afisa prea mult cu el, de vreo cateva saptamani, cei doi apar tot mai des in public. Cu siguranta ca primarul are un interes, altfel nu ar merge alaturi de cel care i-a suflat jumatate din partid. Cel mai probabil primarul pregateste ceva…ori se ”antreneaza” deja pentru campania electorala care urmeaza.

Totusi, nu la fel de activ si de prezent in fata camerelor de luat vederi este atunci cand se discuta despre dezvoltarea imobiliara, despre autobuzele care fac reclama la videochat, despre gropile de pe strazi, despre lipsa unui stadion, a unui strand, despre lipsa autobuzelor electrice, despre parcurile industriale, despre dosarele penale pe care le are sau despre proiectele derulate prost de catre Primaria Brasov.

 

 

foto primaria Brasov

 Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: