Inconstienta maxima: s-au urcat la volan fara a poseda permis de conducere!

Inconstienta maxima pe soselele brasovene.  Nu trece o zi fara ca politistii sa nu surprinda la volan persoane care nu poseda permis auto. În data de 04.04 a.c., în jurul orelor 21.45, pe raza localității Jibert, polițiștii au depistat în trafic un conducător auto în vârstă de 33 ani care nu poseda permis de conducere.

Conducătorul auto a fost testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultând că o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur, context în care a fost condus la Spitalul orașului Rupea, unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost constituit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz.

 

În data de 04.04 a.c., în jurul orei 07.00, în cadrul unui control efectuat în trafic pe strada Câmpului din orașul Râșnov, polițiștii au identificat un bărbat în vârstă de 59 ani care conducea un autovehicul fără a deține permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, instrumentat sub coordonarea procurorului de caz.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: