Incompetență și lipsă de umanitate! Peste 70 de pacienți internați la un spital, scoși în stradă în mijlocul nopții

Demisia! Ar fi timpul să plecați acasă!

Bătaie de joc la adresa românilor care au contribuit o viață întreagă la sistemul de sănătate. Ieri noapte, peste 70 de pacienți internați la un spital din București au fost evacuați in plină noapte, unii dintre ei fiind operați recent, alții urmau să fie supuși intervențiilor chirurgicale. Oamenii au fost scoși pe tărgi în stradă și mutați la spitale din București, din alte orașe sau la domiciliu pentru a face loc persoanelor infectate cu virusul COVID 19, aflate în stare gravă.

Deși ministrul și cloaca de “specialiști” din instituție, în frunte cu secretarul de stat, Andreea Moldovan, trebuiau să cunoască realitățile din spitalele românești, să amenajeze de câteva luni bune noi locuri în spitale, au stat si au bătut câmpii pe diverse teme pe la televiziunile naționale. Așa s a ajuns și în situația în care să își dea seama că nu mai au paturi ATI în momentul în care nu mai erau locuri deloc pentru pacienții aflați in stare grava. Problema este că Vlad Voiculescu a mai fost un an ministru, ar fi trebuit să știe de la început cu ce se confruntă sistemul medical sanitar.

Având în vedere că ministrul este un habarnist și o ține dintr o gafă în alta, ar fi timpul să plece acasă împreună cu pupila sa, Andreea Moldovan. Ministerul are nevoie de oameni competenți care să trateze oamenii cu empatie, cu umanitate, nicidecum cu dispreț și în bătaie de joc. Deja este prea mult pentru o Românie și așa cu destule probleme.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: