Incompetența PNL face victime: 126 de mii de pensionari brașoveni nu-și vor primi pensia la timp

Aproximativ 126.000 de pensionari brașoveni au devenit victime ale incompetenței liberalilor și își vor primi pensiile cu până la 14 zile întârziere, totul datorându-se gravelor erori produse de oamenii de casă ai PNL.
“Observăm că activitatea principală a PNL, de când a venit la guvernare, e să-și plaseze activul de partid în funcții cheie. Din nefericire pentru români, acești oameni promovați de PNL nu sunt verificați dacă au aptitudinile necesare pentru funcțiile în care ajung și, tocmai din cauza asta, iată că ne trezim în situația în care 126.000 de pensionari nu-și vor primi pensiile la timp, pentru că un anumit liberal a uitat să-și facă treaba pentru care e plătit.
Situația alarmantă a fost generată de Bogdan Florin Năstase, secretar adjunct al PNL Brașov și proaspăt numit director al Poștei Brașov. Potrivit presei, echipa coordonată de acesta nu a trimis notele de fundamentare cu situația banilor din conturile de plăți, Ministerul Finanțelor neputând astfel să vireze banii în conturile pensionarilor.
Bogdan Florin Năstase a reușit ca în doar o lună de la numirea în funcție să se facă cunoscut în tot Brașovul. Numele lui e astăzi pe buzele a 126.000 de pensionari și, în locul lui, n-am vrea să auzim ce spun aceștia. Nu e posibil ca vârstnicii noștri să fie umiliți în asemenea hal. Pensionarii au cheltuieli care nu pot fi amânate. Au de plătit controale medicale, au nevoie de mâncare, de medicamente. Problemele oamenilor nu așteaptă ca domnul Bogdan Florin Năstase să se trezească și să-și dea seama pe ce lume se află. Sperăm ca PNL să-și fi învățat lecția”, a transmis intr-un comunicat, Biroul de presă PSD al Brașov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: