Începe nebunia pe Valea Prahovei. REVELION bară la bară

Trafic infernal pe Valea Prahovei. Turistii care au ales sa isi petreaca REVELIONUL in statiunile din zona sau in cele din judetul Brasov au de asteptat ore intregi pana sa ajunga la destinatie. Totul din cauza aglomeratiei.  Coada de masini se formeaza incepand de la Comarnic si pana la Predeal.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, nici probleme semnificative privind fluenţa traficului pe arterele principale.

Se circulă însă în condiţii de ceaţă, care reduce vizibilitatea pe alocuri sub 100 de metri, pe Autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti, între kilometrii 25 şi 68, şi pe drumurile naţionale din judeţele Argeş, Bacău, Buzău, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Neamţ, Olt, Prahova, Teleorman şi Vrancea.

Pentru reducerea riscului de implicare în evenimente rutiere, recomandăm sporirea atenţei la volan, evitarea bruscării comenzilor autovehiculului şi efectuării de depăşiri riscante, utilizarea luminilor de întâlnire şi pe cele de ceaţă şi creşterea distanţei între vehicule.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: