Începe deratizarea, dezinsecția și dezinfecția unităților de învățământ

Start serviciilor de deratizare, dezinsecție, dezinfecție în incinta unităților de învățământ și instituțiilor publice din municipiul Brașov. Începând de miercuri, 2 septembrie 2020 se vor efectua :
 
– servicii de deratizare, dezinsecție, dezinfecție în incinta unităților de învățământ și instituțiilor publice din municipiul Brașov; 
– servicii de dezinsecție etapa a V-a – trei treceri , pe suprafața domeniului public și privat al Municipiului Brașov; 
– tratamente pentru combaterea căpușelor în zonele de agrement (parcuri, locuri de joacă etc.) din municipiul Brașov.
Începe deratizarea, dezinsecția și dezinfecția unităților de învățământ și o nouă campanie de dezinsecție și de tratamente împotriva căpușelor pe domeniul public.
Pentru deratizare produsul utilizat este Agrorat Wax Blocks, substanța activă brodifacoum;
Pentru dezinsecție produsul utilizat este Super Killer 25 EC, substanța activă cipermetrin.
Pentru dezinfecție produsul utilizat este Ecodis PRO RLT, substanța activă hipoclorit de sodiu – dioxid de clor – clorura de sodiu.
Pentru dezinsecție pe domeniul public, produsele utilizate sunt Cymina Plus, având substanța activă cipermetrin ( petnru combaterea insectelor adulte) și Biopren 50 LML,având substanța activă S-metopren ( insecticid pentru combaterea larvelor).
Pentru combaterea căpușelor în zonele de agrement  – parcuri, locuri de joacă etc. – din municipiul Brașov, produsul utilizat este Deltatim Plus, având substanța activă deltametrin.
Produsele menționate se regăsesc în Registrul Național al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umana de către Ministerul Sănătății și fac parte din grupa Xn si Xi de toxicitate
Rugăm cetățenii municipiului Brașov să efectueze serviciile de dezinsecție în spațiile deschise pe care le dețin (curțile interioare) concomitent cu serviciile de dezinsecție de pe domeniu public.
Îi rugăm pe apicultori ca, în perioada execuției tratamentelor pentru combaterea căpușelor și a serviciilor de dezinsecție pe domeniu public și privat, să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării familiilor de albine din municipiu.
În cazul în care condițiile meteorologice vor împiedica desfășurarea acestor acțiuni, perioada de efectuare a activităților va fi reprogramată.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: