Încep pregătirile pentru deschiderea sezonului de schi în Poiana Brașov. Accesul pe pârtii, cu test sau vaccinare

În Poiana Brașov încep pregătirile pentru noul sezon de schi.

Potrivit viceprimarului Sebastian Rusu, a fost semnat contractul pentru umplerea lacului de acumulare, astfel încât atunci când va fi necesar să se poată producă zăpadă artificială.

De asemenea, viceprimarul Brașovului și prefectul județului Mihai-Cătălin VĂSII au discutat despre modul în care se va organiza deschiderea sezonului sporturilor de iarnă în contextul situației epidemiologice actuale.

Este posibil ca anul acesta, practicanții sporturilor de iarnă să fie nevoiți să prezinte dovada vaccinării sau un test PCR negativ.

„Deja am început să ne pregătim pentru sezonul de schi. Am semnat ordinul pentru umplerea lacului. Trebuie să avem lacul la capacitatea maximă pentru ca, atunci când este nevoie, să începem să producem zăpadă artificiala.

Totodată, am avut discuții cu domnul prefect Cătălin Văsii despre modul în care vom proceda la deschiderea sezonului de schi.  Încercăm să anticipăm cam care ar fi soluţiile, pentru că am văzut de curând în presă, cum că în Austria, spre exemplu, schiorii vor trebui să aibă fie vaccin, fie  test PCR valabil pentru a putea intra pe pârtiile de schi. Lucru care probabil s-ar putea întâmpla și la noi.”, a declarat Sebastian Rusu

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: