Încep etapele de dezinsecție, deparazitare și deratizarea a domeniului public din luna iulie

Primăria Municipiului Brașov, în colaborare cu SC Coral Impex SRL, va demara începând cu data de 06.07.2020, campaniile de dezinsecție, deparatizare și deratizare aferente lunii iulie, conform următorului program:
Începând cu data de 06.07.2020 se vor efectua :
– servicii de dezinsecție etapa a III-a – trei treceri , pe suprafața domeniului public și privat al Municipiului Brașov. Substanțele utilizate sunt: Cymina Plus, având substanță activă cipermetrin folosite pentru combaterea insectelor adulte și Biopren 50 LML, insecticid pentru combaterea larvelor, având substanță activă S-metopren.
Rugăm cetățenii municipiului Brașov să efectueze serviciile de dezinsecție în spatiile deschise pe care le dețin (curțile interioare) concomitent cu serviciile de dezinsecție pe domeniu public.
Începând cu data de 13.07.2020 se vor efectua :
– tratamente pentru combaterea căpușelor în zonele de agrement (parcuri, locuri de joacă etc.) din municipiul Brașov. Substanța utilizată este : Deltatim Plus, având substanță activă deltametrin.
Începând cu data de 27.07.2020 se vor efectua:
– servicii de deratizare – etapa a II – a, pe suprafața domeniului public și privat al Municipiului Brasov. Substanțele utilizate sunt: Agrorat Wax Block, având substanță activă brodifacoum, Colbrom Pasta, având substanța activă bromadilone, Deration Pellet, având substanță activă bromadilone.
Produsele menționate pentru serviciile de dezinsecție, deratizare și tratamente combatere căpușe se regăsesc în Registrul National al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de către Ministerul Sănătății și fac parte din grupa Xn si Xi de toxicitate, iar produsele utilizate în aplicarea tratamentelor fitosanitare sunt omologate de Ministerul Agriculturii.
Vă rugăm ca în perioada execuției tratamentelor pentru combaterea căpușelor și a serviciilor de dezinsecție pe domeniu public și privat să luați toate măsurile care se impun în vederea protejării familiilor de albine din municipiu
În cazul în care condițiile meteorologice vor împiedica desfășurarea acestor acțiuni, perioada de efectuare a activităților va fi reprogramată.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: