Incendiu la secția de Terapie Intensivă a Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. 7 persoane au decedat

Un incendiu a izbucnit astăzi, la secția de Terapie Intensivă a Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. La acest spital erau internați pacienți infectați cu COVID-19. Potrivit procurorului de caz, în urma incendiului au decedat 7 persoane.

În această dimineața în spital se aflau 113 pacienți, dintre care 10 internați la Terapie Intensivă. Au fost activate planurile roșu și alb, iar pacienții evacuați au fost transferați cu ambulanțele la celelalte unități medicale din municipiu.

În luna februarie a existat un control la toate spitalele din Constanța. Potrivit Colonelului Amarandei, șeful ISU Dobrogea la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța s-au constatat probleme.

În urma incendiului procurorii parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Răzvan Parconie, purtător de cuvânt ISU Dobrogea:„În acest moment nu mai este niciun alt pericol, colegii sunt încă la fața locului, acțiunea este în dinamică, chiar dacă incendiul a fost eliminat la ora 10:55. Ca la orice incendiu se evaluează și se stabilește ulterior cauza. Cei de la fața locului au scos pacienți afară, dar o parte din pacienți au fost evacuați de personalul spitalului”. potrivit G4Media.ro

 

 

Mai multe detalii pe G4Media.ro

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: