Incendiu la o locuință din Săcele. O tânără și un copil au suferit arsuri

Două persoane au suferit arsuri în urma unui incendiu care a izbucnit în această dimineață la o locuință din Săcele.

”Intervenim în la un incendiu la o locuință, în municipiul Săcele. Din nefericire, în urma evenimentului, au rezultat două victime (femeie 26 ani, copil 6 ani), cu arsuri la nivelul feței, membrelor superioare și de cai aeriene. La fața locului intervin: 1 echipaj SMURD de terapie intensivă cu medic și 2 echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Brașov, precum și o autospecială de stins incendii cu apă și spumă aparținând SVSU Săcele.

Din primele informații se pare ca ar fi încercat să aprindă focul cu carburant, lucru total nerecomandat, și care, din păcate, a dus la producerea acestui nedorit eveniment.

Recomandăm încă o data cetățenilor sa nu folosească niciodată la aprinderea focului motorină, benzină, naftalină sau alte substanțe inflamabile și în interiorul locuințelor; să nu folosească mijloace de încălzire cu defecțiuni, improvizații și neverificate; recomandăm curățarea și întreținerea coșurilor de fum de către persoane autorizate; să nu fumeze în apropierea lichidelor inflamabile.” a declarat Luiza Dănilă, purtător de cuvânt ISU Brașov.

foto arhiva

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: