Incendiu la o casă în Codlea. Bărbat găsit spânzurat în curte

Incendiu astă noapte la o casă din Codlea. Pompierii veniți să stingă flăcările au fost șocați când au găsit un bărbat spânzurat în curtea imobilului.  S-au deplasat la fața locului 2 autospeciale cu apă și spumă, o autoscară și două echipaje SMURD.

”La data de 22 iunie 2020, în jurul orei 23.16, Poliția Municipiului Codlea a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că la un imobil situat pe raza municipiului Codlea, jud. Brașov se desfășoară un incendiu, iar în curtea imobilului se află o persoană în stare de inconștiență.
La fața locului s-au deplasat, de îndată, echipaje de poliție, pompieri și cadre medicale.
La fața locului, a fost identificat un bărbat, în vârstă de 66 ani, care se afla în stare de inconștiență, ulterior, cadrele medicale sosite la fața locului au declarat decesul persoanei. Cadavrul a fost ridicat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei reale a decesului.
În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “ucidere din culpă” și “distrugere”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.”au declarat reprezentanții IPJ Brașov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: