Încăierare în prima zi de Paște între țiganii din Gârcini. 18 persoane au fost duse la audieri

La data de 19 aprilie 2020, în jurul orei 15.30, Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe raza municipiului Săcele are loc un conflict spontan în care sunt implicate mai multe persoane.
Echipaje mixte, formate din polițiști și jandarmi, s-au deplasat la fața locului, conflictul luând sfârșit. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și în vederea stabilirii răspunderii judiciare, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă”, a spus Nadia Olaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.
Altercația a fost confirmată și de reprezentanții Jandarmeriei Brașov. ”A existat o stare conflictuală în Gârcini. IJJ a trimis un echipaj, în sprijin, la solicitarea IPJ. Deja am primit date că situația a fost aplanată”, a spus Ion Zaharia, purtătorul de cuvânt al IJJ Brașov.

La scurt timp, 18 persoane au fost ”umflate” de oamenii legii și duși la audieri. ”Polițiștii au intervenit prompt la fața locului, au depistat și identificat 18 persoane, ce au fost implicate în cauză. Cele 18 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru a fi audiate în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și în vederea stabilirii răspunderii judiciare.
Cercetările se desfășoară sub coordonarea unității de parchet competente, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală
”, au mai precizat reprezentanții IPJ Brașov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: