Încă un vot împotrivă din partea consilierilor PNL-PSD ? Va cumpăra Primăria Brașov fabrica de zahăr de la Bod?

Nu doar Primăria Brașov este interesată de achiziții la Fabrica de Zahăr Bod. Potrivit unui comunicat de presă, membrii Asociației Cultivatorilor de Sfeclă de Zahăr Bod vor să cumpere și să modernizeze fabrica de zahăr în vederea repornirii. Într-o altă ordine de idei, vineri, Consiliul Local Brașov ar trebui să decidă dacă va Municipiul va achiziționa imobile de la fabrica de zahăr Bod sau nu. Totul stă în votul consilierilor locali. Numai că, având în vedere graba primarului și secretizarea acestei tranzacții, aleșii PNL și PSD vor spune cel mai probabil PAS, iar proiectul nu va trece. De înțeles de altfel atâta timp cât ieri nici măcar consilierii locali nu știau detalii.

Luni, 22 noiembrie, ora 11:00, Consiliul de Administrație condus de Președinte, ing. Costinaș Mircea, în calitate de reprezentantă a membrilor asociației, cultivatori de sfeclă de zahăr de la ASOCIAȚIA CULTIVATORILOR DE SFECLĂ DE ZAHĂR BOD vă invită să participaţi la conferinţa de presă ce va avea loc în Colonia Bod, Comuna Bod, Str. Fabricii Nr.1, Județul.Brașov – Incinta Fabrica de Zahăr Bod (în faliment).

Tema conferinței de presă va fi: Intenția membrilor asociației, cultivatori de sfeclă de zahăr de la ASOCIAȚIA CULTIVATORILOR DE SFECLĂ DE ZAHĂR BOD, pentru cumpărarea și modernizarea fabricii de zahăr în vederea repornirii fabricii”, a spus Mircea Costinaș într-un comunicat transmis presei locale. 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: