Încă un SF…Președintele Consiliului Județean Brașov a rezolvat problemele din județ, acum caută alternativă la DN1

Reprezentanții Consiliului Județean Brașov continuă să analizeze posibilitatea modernizării drumului Câmpina-Valea Doftanei-Săcele.
”Am discutat astăzi, la sediul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, despre posibilitatea modernizării drumului Câmpina – Valea Doftanei – Săcele, astfel încât să fie creată o variantă de transport prin care traficul de pe DN 1 să fie descongestionat. La discuţii au participat ministrul Ion Ştefan, secretarul de stat Mihai Veştea şi directorul Companiei Naţionale de Investiţii, Manuela Pătrăşcoiu. Le-am prezentat oficialilor guvernamentali documentaţia tehnică pentru modernizarea drumului judeţean DJ 102 I – de la limita judeţului Prahova (pasul Predeluţ), până la DN 1A, acesta fiind segmentul rutier aflat pe teritoriul judeţului Braşov şi care continuă în judeţul Prahova, pe Valea Doftanei, până la Câmpina. De asemenea, am propus preluarea şi realizarea acestui proiect de către Compania Naţională de Investiţii, iar discuţiile de astăzi au vizat modul în care se poate realiza această investiţie. Având în vedere că documentația este mai veche de șapte ani, se impune revizuirea acesteia la nivel de SF aplicând indicele de inflație și influența legislației în domeniu.
În consecință, Consiliul Județean Brașov a prevăzut pe lista de investiții pe anul 2020 revizuire SF pentru obiectivul de investiții menționat”, se arată într-o postare pe pagina de facebook a Consiliului Județean Brașov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: