Încă un SF pentru Brașov. Autostrada a fost finalizată, acum se caută alternative 🤭

Compania Naţională de Investiţii desfăşoară procedura de achiziţie a realizării studiului de fezabilitate pentru proiectul „Reabilitare şi modernizare DJ 102I Valea Doftanei (Prahova) – Brădet (Braşov)”. Lungimea totală a drumului este de aproximativ 24 de km, din care 13,684 km sunt pe teritoriul judeţului Braşov.


”Procedura a fost demarată imediat după ce, în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean Braşov din 8 aprilie, aleşii au aprobat predarea în folosință gratuită către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin Compania Națională de Investiții, a amplasamentului drumului judeţean DJ 102I, în vederea realizării obiectivului de investiții „Reabilitare și modernizare DJ 102I, limită de județ Prahova – DN 1A Șanțuri”.
Potrivit reprezentanţilor CNI, drumul va fi reabilitat şi modernizat, urmând să aibă două benzi de circulaţie şi o lăţime de opt metri. În cadrul proiectului vor fi refăcute toate podurile şi podeţele de pe traseu.
Deschiderea ofertelor pentru realizarea studiului de fezabilitate este programată pentru data de 19 mai. Termenul de finalizare a SF-ului, potrivit caietului de sarcini, este de patru luni.

În momentul de faţă, CNI estimează că finalizarea reabilitării şi modernizării acestui drum ar fi putea avea loc în anul 2023. Valoarea lucrărilor necesare pentru modernizarea DJ 102I ar fi de 230 de milioane de lei, valoarea reală urmând să fie determinată prin studiul de fezabilitate”, se arată într-un comunicat al Consiliului Județean Brașov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: