Încă un medic brașovean pleacă la Spitalul Județean de Urgență Suceava (FOTO)

Un alt medic brașovean se va alătura echipei medicale care conduce Spitalul Județean de Urgență din Suceava. Este vorba despre colonelul doctor Decebal Roald Gavrilaș, medic primar, șef laborator de analize medicale la Spitalul Militar de Urgență ,,Regina Maria“ din Brașov.

”Un nou coleg s-a alăturat echipei medicale condusă de colonel doctor Daniel Derioiu la Spitalul Județean de Urgență ,,Sfântul Ioan cel Mare“ din Suceava.

Colonel doctor Decebal Roald Gavrilaș, medic primar, șef laborator de analize medicale la Spitalul Militar de Urgență ,,Regina Maria“ din Brașov, din subordinea Direcției Medicale, are o bogată experiență în domeniul medicinei de laborator, biochimiei, imunologiei, coordonând un colectiv mic, dar inimos, supus periodic acreditărilor RENAR.

Formator pentru studenți și medici rezidenți, domnul doctor contribuie prin tot ceea ce face la complexitatea actului medical, în diagnosticul paraclinic al pacienților cu patologie medico-chirurgicală”, au spus reprezentanții MaPN.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: